God Jul och tack för 2019!

Publicerad 14 december, 2023

Några tankar från oss när vi är i slutet av 2019.

Vad betyder högt värde för dig? Är det ha billigaste priset på en vara eller en tjänst? Eller är kanske ett högt värde förenat med andra parametrar som trygghet, långsiktighet och starka relationer?

Vi på Excelencia tror på det senare. Vi arbetar efter våra ledord vilja, engagemang, kompetens och ansvar. För oss betyder det att när vi har personal med rätt vilja och engagemang så kommer kompetens och ansvar som en konsekvens av detta. I en tid då många bekymrar sig över annalkande lågkonjuktur, vågar vi satsa istället för att snåla. Vi stärker våra resurser så vi kan fortsätta utveckla våra tjänster till nya höjder. Både kvalitetsmässigt, men även genom att fortsätta bredda utbudet på våra tjänster.

Vi har förstärkt både vårt supportteam som verkar för att stötta, coacha och utveckla våra arbetsledare på stan, och även vårt resursteam som stöttar upp vid vakanser och utför en del av våra underhållstjänster. Allt för att ni kunder ska känna er trygga med att vi finns där ute för er, i det dagliga arbetet bland kunder och personal.

I år har vi utökat våra supporttjänster med avfallshantering och miljölösningar. Nu kan vi hjälpa er att hitta snygga och funktionella lösningar till era arbetsplatser när ni vill sortera rätt, och se till att det hämtas på rätt intervaller. Förutom detta har vi numera även en professionell tvättjänst där ni kan hyra eller köpa handdukar, både till kök, toaletter och till dusch och gym. Därefter lägger vi upp ett tvättschema så dessa hämtas, tvättas och levereras åter. På detta sätt har ni alltid fräscha handdukar tillgängliga. Självklart hjälper vi även till att tvätta bordsdukar, servetter och annat som kan behövas då man har fest eller tillställningar på arbetsplatserna.

Istället för att dela ut julklappar till personal och kunder väljer vi även i år att stötta ”Läkare utan gränser” i deras verksamhet. De beskriver själva sin verksamhet så här: ” Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Sedan 1971 har vi bistått människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer, oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet”

Om ni vill veta mer om läkare utan gränser och deras verksamhet rekommenderar vi https://lakareutangranser.se/  

Med detta ber vi att få önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt och framgångsrikt 2020.