Spontanansökan - Städare, deltid

Som städare är du vårt ansikte utåt på företaget. Du är den som möter våra kunder dagligen och ser till att vår leverans genomförs kvalitativt och professionellt. Våra städare har tydligt kundfokus och brinner för att ge service.

Vi arbetar nära våra kunder och ser gärna att våra städare kommer med nya förslag och lösningar till både företaget och våra kunder. Våra städare har utvecklingsmöten månadsvis med arbetsledare på plats ute hos kund, då vi går igenom kvaliteten på arbetet och hur vi tillsammans kan utveckla både våra uppdrag och vår personal.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som städare bör du

  • ha god erfarenhet från städbranschen och tala och skriva bra svenska.
  • älska kundkontakter, att ge service och vara en god relationsbyggare.
  • trivas med att arbeta självständigt och är ansvarsfull.
  • Vara flexibel med arbetstider då flera av våra uppdrag sker på tidig morgon eller kvällstid.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där medarbetarna inspireras till att tänka nytt och vågar utmana invanda arbetssätt. Att arbeta hos oss är varierande och utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi erbjuder månadslön.

Låter detta som en beskrivning av dig och dina önskningar om vad ett arbeta ska erbjuda? Mejla in ditt cv till ansokan@excelencia.se eller kontakta oss så berättar vi mer.

 

Excelencia AB
Kontaktperson: Nina Toivonen
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
08-19 19 69

Excelencia är ett serviceföretag som förser kunder i Storstockholmsområdet med städning och arbetsplatstjänster. Företaget omsätter cirka 40 miljoner kronor och har cirka 160 medarbetare. Vårt kontor ligger i Västberga.

08 - 19 19 69