Nystartsassistent

Som assistent på nystartsteamet har du en mycket viktig roll på företaget. Du är den som tillsammans med nystartsansvarig planerar för våra kommande nystarter och ansvarar för att de genomförs efter en fastställd plan. Du är med i hela processen från ax till limpa och stämmer av med våra kunder och internt i företaget under vägen. Du är med och träffar kunder, utvärderar personal, fastställer och beställer material till våra nystarter och säkerställer att dessa genomförs enligt plan. Du har, tillsammans med teamet, löpande möten om kommande nystarter och är med och kvalitetssäkrar våra uppdrag. Det är viktigt att du är affärsmässig och är intresserad av hur hela affären ser ut, och kan komma med förslag och ta beslut inom detta. Då vi har uppdrag både morgon, kväll och dagtid är det viktigt att kunna vara flexibel i sin arbetstid och kunna vara med och planera, organisera och fördela inom teamet, då det ibland är flera uppstarter som sker parallellt.

I denna roll ingår även att hantera och i vissa fall vikariera på våra hemstädskunder, så vi ser gärna att du har erfarenhet även inom detta. Vidare ingår även att vara en del av utbildningsteamet som både innefattar att vara med och utbilda samt att följa upp personal, vid exempelvis provjobb. Du ingår i ett resursteam på företaget där man arbetar tillsammans och erbjuder driftorganisationen möjlighet att nyttja teamet under lugnare perioder.

I denna roll bör du ha god erfarenhet från städbranschen och gärna av både kontor och hemstädning. Du ska älska kundkontakter och vara en god relationsbyggare. Du arbetar i en teamorienterad miljö, där du ständigt har kundens bästa i fokus. Du är lyhörd, har tydligt kundfokus och triggas av att varje dag inte är den andra lik, och du och ditt team har lite oregelbundna arbetstider. Att du är intresserad och duktig att samarbeta med människor och genom det skapa framgång ser vi som självklart. Du är van att arbeta i en Officemiljö, pratar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.

Tycker du detta passar in på dig? Skicka din ansökan snarast till uppstart@excelencia.se

Excelencia är ett fullserviceföretag som förser kunder i storstockholmsområdet med städning och supporttjänster. Företaget omsätter ca 42 miljoner och har ca 160 st anställda och vårt kontor ligger i Västberga. Vi är ett glatt och engagerat team som sätter våra kunders behov främst. Hos oss finns inga färdiga mallar. Vi ser varje kund, varje objekt som unikt och skapar rätt lösning utefter detta. Vi är en arbetsplats där medarbetarna inspireras till att tänka nytt och vågar utmana invanda arbetssätt. Ett företag där personalen sätter stor egen prägel. Att arbeta hos Excelencia är varierande och utmanande och kräver stort personligt engagemang.

08 - 19 19 69