Fönsterputsning i Stockholm

Excelencias professionella medarbetare levererar fönsterputs av högsta kvalitet. Vi utför fönsterputs på alla typer av glas och fönster på kontor och andra typer av arbetsplatser.

Fingeravtryck, fläckar och damm på fönster och glas ger ett dåligt intryck. Vi hjälper dig att alltid ha ett fräscht kontor. Vår leverans av fönsterputs utgår alltid ifrån ett förslag vi tagit fram tillsammans med dig efter att vi besökt din arbetaplats eller kontor.

Excelencia fönsterputs innefattar:

  • Ett för dig anpassat städ- och puts-upplägg
  • Professionella fönsterputsare
  • Puts och rengöring
  • Vid behov och önskemål torkas även lister och karmar

Fyrsidig och Tvåsidig fönsterputs
Vi anpassar fönsterputsen efter hur kraftigt nedsmutsade dina fönsterytor är. Du väljer själv om du vill ha 4-sidig eller 2-sidig puts.

Vi sökte efter en leverantör som förstår våra behov och arbetade aktivt med uppföljning och avrapportering. Vi ville ha en städare som passade in hos oss, som var proaktiv och tog för sig. Eftersom vi vill ha städning på dagtid ville vi ha någon som syns och känner sig hemma hos oss. Och det var vi fått med Excelencia.
— Mikael Andersson, Kemi-intressen AB.

Relationer är A och O för mig och med Excelencia har jag alltid haft bra relation med de jag mött. Jag får alltid snabb återkoppling, även om vi själva varit sena med en beställning.
— Melodie Sandström, Doberman.


08 - 19 19 69