Fräsch inredning för toalett och hygienutrymmen

Fräscht, snyggt, väldoftande och hygieniskt – vårt utbud av inredning för toalett och hygienutrymmen ökar trivseln och matchar befintlig inredning och design.

Excelencia tillhandahåller och tar fram skräddarsydda inredningslösningar för toalett och hygienutrymmen. Toaletter och hygienutrymmen är särskilt viktiga att utrusta och underhålla för en väldoftande och hygienisk upplevelse.

Anpassar till dina behov
Vi erbjuder flera alternativ på dispensers för tvål, papper, airfresh och papperskorgar och tillhandahåller större och mindre dispensers och papperskorgar i olika material. Allt anpassat efter era behov och önskemål.

Anpassning till färg och design
Excelencias inredningar för toalett och hygienutrymmen levereras i många olika färger och material för att matcha befintlig inredning på dina toaletter och hygienutrymmen. Vi får dina toaletter att glänsa och ger din personal och besökare ett fint och fräscht intryck av företaget.

Jag märkte stor skillnad när vi bytte till Excelencia. Det är ett städbolag med närvaro och engagemang till skillnad från de vi hade tidigare. Det blev mycket renare i lokalen. Många av kollegorna kom fram och påpekade hur rent det var plötsligt. Allting går väldigt smidigt och då blir mitt jobb så mycket enklare. Jag uppskattar verkligen att de alltid ställer upp, även på kort varsel.
— Natasha Devereux, Karnov Group Sweden AB.


08 - 19 19 69