Tack för 2018!

Publicerad 14 december, 2023

Nu har vi lämnat 2018 bakom oss, och vi tittar tillbaka på ännu ett mycket händelserikt år för Excelencia. Vi har utökat vår organisation med nya tjänster, bland annat två nya resurser till vår driftavdelning, Sirje Olsson och Lidia Walszkowska. En hel del av er har säkert redan träffat dem, då de varit med ut eller vikarierat åt någon av våra arbetsledare.  Vi har även utökat vår säljavdelning med ytterligare en säljare för att stärka vår tillväxt på marknaden framöver.

I november gick Clean Bright Awards av stapeln. Det är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ och servicebranschen. Vår arbetsledare, Magda Krauze, vann priset som ”Årets framtidslöfte” vilket vi är otroligt stolta över. Excelencias ambition är hela tiden att våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och växa inom sin roll, men även att kunna gå vidare till nya roller inom företaget. Så det känns extra trevligt att just detta priset gick till Excelencia.

Vi fortsätter att lyssna på våra kunders behov och därmed att utöka vår tjänsteportfölj. Vi kan numera även erbjuda er kunder brandskydd, hjärtstartare och HLR utbildningar från Excelencia. Vid våra möten som våra arbetsledare har med er kunder, får vi mycket nyttig information som vi sedan tar med oss tillbaka. Tack vara detta växer vår tjänsteportfölj med tjänster som ni efterfrågar. Det är vi så tacksamma för.

Under året har vi även bytt leverantör på kem och hygienmaterial för att kunna ge er kunder ännu bättre service med personliga leveranser till era lokaler. Vi har samarbetar numera med Cleanhouse, ett väletablerat företag med kunniga medarbetare och personliga och serviceinriktade leveranser.

Även detta år valde vi på Excelencia att skänka en julgåva som gör skillnad. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Varje år utför omkring 3 200 internationella fältarbetare, tillsammans med cirka 32 000 lokalanställda, uppdrag för Läkare Utan Gränser i över 70 länder runt om i världen. 1999 tilldelades Läkare Utan Gränser Nobels fredspris.

Vi vill på detta sätt tacka er för ett fantastiskt fint år 2018 och för att vi tillsammans med er skapar en bättre vardag, var dag!

Vi startar nu upp ett nytt händelserikt år tillsammans med er och ber att få önska er ett riktigt Gott Nytt år!