Våra medarbetare

Våra medarbetare är företagets viktigaste resurs. Vi lägger mycket tid på att hitta rätt personer till våra uppdrag och tjänstemannapositioner.Vi letar efter personer som passar varje specifikt uppdrag och erbjuder också våra duktiga medarbetare att växa och utvecklas inom företaget. Vi har flera exempel på medarbetare som provat nya roller inom företaget som en del i sin utveckling. Detta är vi stolta över och ser som en naturlig del av arbetet och medarbetarnas utveckling.

När jag möter nya medarbetare tittar jag minst lika mycket på personens vilja och engagemang och servicekänsla i sitt yrke som lång erfarenhet.  För oss är det viktigt att matcha rätt person på rätt plats för att våra kunder och medarbetare ska trivas tillsammans. Då skapar vi grunden för långa och förtroendefulla samarbeten med våra kunder.
— Nina Toivonen, Driftchef.

Anki Lindholm

anki.lindholm@excelencia.se

Anki arbetar som VD på företaget och började på företaget 1997. Förutom Excelencia har hon stort allmänt idrottsintresse som hon delar med familjen, speciellt handboll och fotboll som hon själv utövat tidigare. Anki syns ofta i skärgården på sommaren ombord på familjens båt.

Helene Bengtsson

helene.bengtsson@excelencia.se

Helene ansvarar för ekonomi och redovisning och har arbetat med ekonomi på olika företag sedan 2011, då hon avslutade utbildning inom redovisning på Frans Schartaus handelsinstitut. Innan dess har Helene arbetat i butik. På fritiden spenderas mycket tid i trädgården och på sommarstället i skärgården. Helene uppskattar även skidåkning och resor. Hon satte ett mål att springa tjejmilen i New York, vilket hon också gjorde 2015.

Ritva Eijvergård

ritva.eijvergard@excelencia.se

Ritva arbetar som arbetsledare hos oss och har arbetat 44 år i städbranschen, på både mindre och större företag i branschen. Ritva är ursprungligen från Finland och kom till Sverige 1972. Förutom att ha utbildat sig inom arbetsledning har Ritva även läst företagsekonomi och marknadsföring. Ritvas passion vid sidan om arbete är matlagning, natur och dans. Ritva har dansat i 25 år och på elitnivå i 10 år. Man hör ofta Ritvas sångröst ljuda i korridorerna på kontoret.

Gisela Isaksson

gisela.isaksson@excelencia.se

Gisela är säljare och har arbetat i städbranschen i 45 år. Började med städning och gick sedan vidare till arbetsledning och höll även i utbildningar till personal. Gisela har arbetat med försäljning sedan 1998. På fritiden gillar Gisela att vistas i skog och natur, plocka svamp och vara i sin trädgård. Det är Gisela som ser till att vi har färska blommor på kontoret med jämna mellanrum.

Sirje Olsson

sirje.olsson@excelencia.se

Sirje arbetar hos oss som driftchef. Hon hjälper våra arbetsledare och personal med utbildning och stöd ute hos våra kunder. Sirje har varit i städbranschen sedan 2003 i olika roller som gruppledare, arbetsledare samt driftchef. Innan dess var Sirje verksam inom livsmedelsbranschen både som butikschef samt kvalitetskontrollant. På fritiden gillar Sirje att vara utomhus och ses som oftast i familjens båt eller löpande i något spår. Vårruset är en favorit. Vid sidan om detta är Sirje även intresserad av människor och att fotografera.

Nina Toivonen

nina.toivonen@excelencia.se

Nina arbetar hos oss som driftchef. Hon hjälper våra arbetsledare och personal med utbildning och stöd ute hos våra kunder. Nina började i städbranchen 1997 och har samlat på sig lång erfarenhet och har tidigare arbetat som arbetsledare, säljare och HR.
På fritiden umgås Nina med sina barn och reser gärna till Spanien, där Nina har sin semesterbostad. Nina har även passion för bakning och inredning.

Marge Pärnapuu

marge.parnapuu@excelencia.se

Marge arbetar som arbetsledare och har flera års erfarenhet från städbranschen. Vid sidan om detta har Marge arbetat både inom livsmedelsbranschen samt arbetat som förskollärare. På fritiden spelas en hel del tennis, men det blir även en del matlagning och diverse aktiviteter med familjen. Semestern spenderas gärna i familjens lägenhet i Turkiet.

Katarzyna Szoturma

katarzyna.szoturma@excelencia.se

Katarzyna arbetar som arbetsledare och har varit i städbranschen sedan 2014. Hennes bakgrund är bland annat teamledare inom hemstädning. Katarzyna är utbildad sociolog och psykologi är hennes stora intresse. När hon inte arbetar lyssnar hon gärna på musik, går på konserter eller reser.

Arturo Vivedes

arturo.vivedes@excelencia.se

Arturo arbetar som arbetsledare och har jobbat i städbranschen sedan 90-talet. Under sin långa tid i städbranschen har han samlat på sig mycket erfarenhet inom tex golvvård. Som ung spelade Arturo fotboll, och det intresset är fortfarande mycket stort, även om han lämnat fotbollsplan. Arturo lyssnar gärna på musik och då speciellt gamla vinylskivor. Han tycker om att gå på konserter och att umgås med familj och vänner.

Tuuli Ülem

tuuli.ulem@excelencia.se

Tuuli arbetar som arbetsledare. Sin bakgrund har hon som butiksansvarig/säljare i butiksbranschen och har även arbetat i restaurangbranschen. Hon har gått utbildning på Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences – Företagsledning. På fritiden umgås hon med familjen och tycker om att göra utflykter.

Annika Kerajärvi

annika.kerajarvi@excelencia.se

Annika arbetar som arbetsledare och har arbetat i städbranchen sedan början av 2000-talet.
Hon har goda kunskaper inom golvvård och speciellt trägolv.
Annikas stora passion i livet är sport, inredning och snabba motorcyklar.
På fritiden umgås hon med sina barnbarn och tar sig gärna en tur med sin motorcykel.

Sebastian Gape

sebastian.gape@excelencia.se

Sebastian arbetar i vårt resusteam sedan 2020. Han ansvarar bland annat för tillverkning och distribuering av vårt egentillverkade Z-vatten. Sebastian har arbetat i städbranschen sedan 2014 med inriktning mot hemstädning. Innan han började arbeta med städning arbetade han inom restaurangbranschen. På fritiden tycker Sebastian om att spela dataspel och laga mat. Han har ett stort intresse av att odla olika typer av chili och börjar planera för odlingen redan i januari.