Golvvård hjälper dig öka trivseln

Golvet är ofta en stor del av ett rums karaktär och en viktig del för att skapa trivsel och en fräsch känsla. Excelencias golvvård förlänger golvens livslängd och gör det enklare att hålla rent oavsett om du har linoleum, plast, trä, cement eller stengolv.

Excelencia har lång erfarenhet av golvvård. Vi vet därför att regelbunden omsorg är en god investering för framtiden samt en riktig trivselhöjare. För att hålla smuts och missfärgningar borta rekommenderar vi kontinuerlig golvvård för alla utrymmen där människor vistas och arbetar.

Behovsbedömning på plats
När vi arbetar med golvvård vill vi alltid komma ut och titta på plats för att kunna göra en bra behovsbedömning för just ert golv. Vanligen upprättar vi en underhållsplan. Underhållsplanen är din guide för hur ofta och på vilket sätt, vilka rengöringsmetoder, du bör använda för just ditt golv.

Linoleumgolv
Vår behandling av linoleumgolv genomförs i tre steg. Är golvet smutsigt börjar vi med att skura och rengöra. Därefter vaxas ytan för att sedan poleras upp till en blank, fin och hållbar golvyta. Om kunden har egna önskemål om golvbehandlingar kan vi vanligtvis tillmötesgå detta.

Trägolv
Vård av trägolv kräver omsorg och expertis. Vid vård av smutsiga och slitna trägolv rengörs först ytan ordentligt. Därefter oljas eller lackas ytan. Är golvet väldigt slitet krävs ofta slipning innan behandling med olja eller lack. Vid slipning ingår alltid städning av lokalen.

Stengolv och cementgolv
Excelencia har god erfarenhet av golvvård för stengolv och cementgolv. Golvvården sker i ett antal steg där rengöring, och efterföljande behandling ingår. Excelencia använder olika metoder men föredrar golvvård och underhåll med diamantrondeller i olika steg för bästa resultat. Vår form av golvslipning är helt fri från kemikalier och ger ett mycket fint och miljövänligt resultat.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra golvvårdsalternativ.


08 - 19 19 69