Storstädning i Stockholm med Excelencia

Rent bakom ventiler, i armaturer och på ställen som är svåra att komma åt. Excelencias storstädning ger en fräsch och frisk arbetsplats. Och vänta inte för länge med din storstädning – det kan då bli tidsödande och svårt att återställa lokalerna till ett fint och fräscht skick.

Alla kontor och arbetsplatser behöver ibland en storstädning. Smuts och feta ytor kan skapa dålig luft och sämre trivsel. Excelencia utför storstädning med extra översyn och omsorg. Excelencias storstädning innefattar bland annat rengöring av ytor på höjd upp till 180cm, exempelvis armaturer och ventiler. Vi torkar ur skåp och lådor. Städar bakom element/radiatorer samt rengör nedsmutsade väggytor.

Excelencia storstädning:

  • Storstädning av toaletter samt kök. I kök ingår även urtorkning av lådor och skåp, även invändig rengöring av kylskåp, frys, micro och ev ugn.
  • Dammsugning/avtorkning av armaturer, ventiler, snickerier, lister, element.
  • Avtorkning av väggar upp till 180cm.

Höga höjder
Behöver du hjälp med städning på högre höjder än 180cm så hjälper vi förstås till med det också. Då utförs detta av speciell personal med erfarenhet och utbildning för att arbeta på höga höjder.

Populärt komplement
Excelencia storstädning är ett populärt komplement till vårt övriga erbjudande. Du kan beställa storstädning antingen som en löpande tjänst eller som en separat tilläggsbeställning.

 


08 - 19 19 69