Mattvätt & textiltvätt

Rena och fläckfria mattor, fåtöljer och soffor skapar trivsel hos personalen och ger ett fräscht intryck på besökare. Excelencia hjälper dig med djuprengöring och impregnering för ökad livslängd på dina textilier – det tjänar du på!

Excelencia erbjuder mattvätt och textiltvätt för kontor och arbetsplatser. Vi djuprengör effektivt smutsiga mattor, fåtöljer och soffor samt andra tyginklädda möbler. Vi utför mattvätt och textiltvätt med antingen våt eller torr rengöringsmetod beroende på typ av textil.

Förläng livslängden med impregnering

Som kund kan du komplettera matt- och textiltvätt med impregnering som förhindrar att fläckar tränger in i materialets fibrer. Impregnering stöter ifrån sig smuts och vätskor och gör mattan eller textilen lätt att torka av med papper eller duk.

Excelencia matt- och textiltvätt:

  • Djuprengöring
  • Impregnering
  • Våtrengöring
  • Torrengöring

Impregnering av nya möbler

Vi rekommenderar Excelencias impregnering på nya mattor, fåtöljer, soffor och övriga möbler innan de börjar användas. Impregneringen förlänger livslängden och minskar underhållskostnader. Impregnering kan exempelvis vara ett sätt att förvalta den investering du gjort i fina kontorsmöbler. De håller sig fina längre och du förlänger livslängd och fräschör. För exempelvis en matta innebär impregnering färre regelbundna tvättar jämfört med en oimpregnerad matta.

 


08 - 19 19 69