Trappstädning i Stockholm

Första intrycket av din verksamhet påverkas redan innan dina medarbetare eller besökare kommer till entrén. Excelencias trappstädning skänker den extra behandling och omsorg av golvytor och inredningsdetaljer som krävs för ett bra första intryck.

För många är ett rent och fräscht trapphus lika viktigt som ett trivsamt och rent kontor. Vi utför trappstädning på regelbunden basis samt som enskilda städuppdrag.

Excelencia trappstädning:

Dammsugning av ev entrémattor
Torr och fuktmoppning av golv
Avtorkning/polering av hissdörrar samt knappanel
Avtorkning av ytterdörr samt namntavla
Avfläckning av glas i ytterdörr
Städning av tvättstuga samt torkrum

Rengöring av entrémattor
Som komplement till trappstädning erbjuder vi tvätt och rengöring av entrémattor. På vinterhalvåret är en ren och fräsch entrématta ett sätt att hålla smutsen borta från trapphuset. Dessutom bidrar en ren entrématta till en välkomnande och representativ entré.

Välj rätt färg
Ni kan välja mellan Excelencias standardmatta (grafitgrå, blå eller röd) och en egendesignad personlig matta med exempelvis er logotyp.

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Excelencia som pågått sedan 2001. Städarna är lyhörda och kunniga och agerar direkt om något inträffar i våra 14 portar. Vi har även köpt in storstädning emellanåt som alltid utförts med ett jättebra resultat. Jag tycker Excelencia skiljer sig mot andra bolag genom att de har kunnig personal som är både samarbetsvilliga och lyhörda. De lyssnar på vad vi kunder säger, och det är mycket viktigt.
— Margareta Wiström, BRF Alnmåttet.


08 - 19 19 69