Kontorsstädning Stockholm

Excelencia erbjuder högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm. Vi upprätthåller grunden för en bra arbetsmiljö, trivsel och goda arbetsresultat, det vill säga en ren och fräsch arbetsplats. Som kund hos oss får du en sex månader lång provperiod, utan bindningstid. 

För oss är varje kund unik och vi vet att alla arbetsplatser har olika behov. Därför är en av de viktigaste delarna i vårt erbjudande till dig som kund vår nystartsprocess. Nystartsprocessen är den period då vi lär känna er och ert kontor som är i behov av kontorsstädning i Stockholm. Det är också då vi lägger grunden för ett bra samarbete och en tjänst som passar just era behov och önskemål. Vi utgår centralt från Hägersten i Stockholm. 

Uppstart av kontorsstädning

När du blir kund till oss får du skräddarsy tjänster inom kontorsstädning utifrån dina behov. Det gör du tillsammans med vår nystartsansvarige, den tilltänkta arbetsledaren och säljaren som du redan varit i kontakt med. Under hela nystartsprocessen har du som kund löpande och nära kontakt med Excelencia. Nystartstiden för kontorsstädning i Stockholm pågår så länge du och Excelencias nystartsansvarige tycker att det behövs. 

Löpande kontorsstädning i Stockholm

När nystartstiden är över och du som kund och vår nystartsansvarige är överens om och nöjda med grunderna för tjänsten samt hur själva städningen utförs, går ansvaret för er kontorsstädning över till arbetsledaren. Arbetsledaren är den person som ni hör av er till med önskemål och justeringar av kontorsstädningen. Arbetsledaren är också den person som tillsammans med er kommer att genomföra kontinuerliga uppföljningar och utvärderingar av arbetet vi utför. 

Under regelbundna möten på plats hos er går ni tillsammans igenom städuppdraget – steg för steg. Ni synar ritningar och utvärderar arbetet. Arbetsledaren justerar schema och tidsplaner om det behövs, rekryterar personal och beställer material. Självklart ser vi alltid till att utföra beställningar och rekrytering i god tid för att trygga och säkerställa kvalitet och leverans av er kontorsstädning i Stockholm.

Fördelar med Excelencia kontorsstädning

Det finns många företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm, men långt ifrån alla erbjuder den kvalitet som Excelencia når upp till. Hos oss får du:

  • En dedikerad nystartsansvarig
  • En egen arbetsledare
  • Sex månaders provperiod
  • Kontinuerlig utvärdering och uppföljning
  • Excelencias kvalitetsgaranti

Vad är Excelencias kvalitetsgaranti?

Alla våra kunder åtnjuter vår kvalitetsgaranti. Vi upprätthåller en hög kvalitet genom att ha ett system för dialog och uppföljning av kontorsstädningen. Under regelbundna möten på plats hos er får ni ett tillfälle att betygsätta våra tjänster, vår service och vår personal. Här har ni alla möjligheter att, precis som under nystartsprocessen, anpassa kontorsstädningen utifrån era behov, som kanske har ändrats sedan vi startade arbetet hos er. På det viset får ni alltid en tjänst som är utformad utifrån de behov ni har idag. 

Excelencia – mer än bara kontorsstädning Hägersten / Stockholm

Excelencia är ett städföretag, men också så mycket mer. Vi vill stå ut i en bransch där mycket fungerar likadant överallt, vi vill utmana och utvecklas, och vi vill erbjuda våra kunder lite mer än andra.

Vi är stolta över vår verksamhet och de städtjänster vi levererar, men vi strävar alltid efter att bli bättre i takt med att utvecklingen går framåt i vår bransch. Tillsammans med dig som kund vill vi nå nya mål och vi ser fram emot nya utmaningar och uppdrag.

Varmt välkommen till en städleverantör som gör så mycket mer än att bara utföra en kontorsstädning i dina lokaler i Stockholm. Vi är din partner för en renare och fräschare vardag! Vårt kontor ligger i Hägersten och vi utför våra tjänster i Stockholm med omnejd. 


08 - 19 19 69