Städtjänster & städning av högsta kvalitet

Excelencia finns till för dig. Vi anpassar och skräddarsyr våra städtjänster efter varje unik arbetsplats och miljö. Dagligen levererar vi städtjänster till närmare 400 kunder i Storstockholm. Vår personal är välutbildad och vi satsar på högsta möjliga kvalitet.

Excelencia städtjänster:

Unikt och skräddarsytt

För oss är alla kunder unika och vi tar hänsyn till att alla arbetsplatser och miljöer är olika. Därför genomför vi alltid en grundlig genomgång och analys av dina behov innan vi tar oss an uppdraget. Vi vill veta vad just du vill uppnå med din arbetsplats eller miljö. Vi fokuserar på dina behov och skräddarsyr våra städtjänster för att uppnå högsta kvalitet.

Vi sökte efter en leverantör som förstår våra behov. Vi ville ha en städare som passade in hos oss, som var proaktiv och tog för sig.
— Mikael Andersson, Nordmann Nordic AB.

  

Vi tar ansvar för helheten

Excelencia utför återkommande städtjänster med ett fast upplägg på årsbasis. Vi hjälper dig att planera alla underhåll som du behöver under ett helt år. Du kan komplettera ditt fasta upplägg med olika tillägg och unika tjänster, till exempel golvvård med årlig underhållsplan, storstädning, fönsterputs, gardintvätt, textiltvätt eller andra behov för kontoret.

Vi tycker att Excelencias kontinuerliga kvalitetsuppföljning mellan oss och Excelencias personal sköts mycket professionellt.
— Mikael Andersson, Nordmann Nordic AB.

Vår kvalitetsgaranti

Våra städtjänster utförs av välutbildad och erfaren personal. Vi använder de bästa produkterna på marknaden för att garantera kvaliteten.


08 - 19 19 69