Våra medarbetare

Våra medarbetare är företagets viktigaste resurs. Vi lägger mycket tid på att hitta rätt personer till våra uppdrag och tjänstemannapositioner.Vi letar efter personer som passar varje specifikt uppdrag och erbjuder också våra duktiga medarbetare att växa och utvecklas inom företaget. Vi har flera exempel på medarbetare som provat nya roller inom företaget som en del i sin utveckling. Detta är vi stolta över och ser som en naturlig del av arbetet och medarbetarnas utveckling.

När jag möter nya medarbetare tittar jag minst lika mycket på personens vilja och engagemang och servicekänsla i sitt yrke som lång erfarenhet.  För oss är det viktigt att matcha rätt person på rätt plats för att våra kunder och medarbetare ska trivas tillsammans. Då skapar vi grunden för långa och förtroendefulla samarbeten med våra kunder.
— Nina Toivonen, HR ansvarig.

Håkan Kristensson

hakan.kristensson@excelencia.se

Håkan arbetar som VD på företaget och är även fritidsbonde och verksam inom naturturism. Han är en sann hästkarl av den gamla sorten och rider i den renässansklassiska franska traditionen ”La Legerete” där han även hämtar sin inspiration i sitt ledarskap: -Begär mycket, belöna ofta var nöjd med varje utveckling.

Anki Lindholm

anki.lindholm@excelencia.se

Anki är ansvarig för vår ekonomi och har tidigare arbetat i restaurangbranschen som ekonomi och löneassistent. Anki började på företaget 1997 och har sedan dess skött löner och ekonomi. Förutom arbetet har Anki stort allmänt idrottsintresse som hon delar med familjen, speciellt handboll och fotboll som hon själv utövat tidigare. Anki är även en hängiven Hammarbyare och syns ofta i skärgården på sommaren ombord på familjens båt.

Helene Bengtsson

helene.bengtsson@excelencia.se

Helene arbetar med ekonomi och redovisning och har gjort detta på olika företag sedan 2011, då hon avslutade utbildning inom redovisning på Frans Schartaus handelsinstitut. Innan dess har Helene arbetat i butik. Som nybliven husägare spenderas mycket tid i trädgården och på diverse byggvaruhus. Helene uppskattar även skidåkning, resor och sommarstället i skärgården. Hon satte ett mål att springa tjejmilen i New York, vilket hon också gjorde 2015.

Ritva Eijvergård

ritva.eijvergard@excelencia.se

Ritva arbetar som arbetsledare hos oss och har arbetat 44 år i städbranschen, på både mindre och större företag i branschen. Ritva är ursprungligen från Finland och kom till Sverige 1972. Förutom att ha utbildat sig inom arbetsledning har Ritva även läst företagsekonomi och marknadsföring. Ritvas passion vid sidan om arbete är matlagning, natur och dans. Ritva har dansat i 25 år och på elitnivå i 10 år. Man hör ofta Ritvas sångröst ljuda i korridorerna på kontoret.

Gisela Isaksson

gisela.isaksson@excelencia.se

Gisela är säljare och har arbetat i städbranschen i 45 år. Började med städning och gick sedan vidare till arbetsledning och höll även i utbildningar till personal. Gisela har arbetat med försäljning sedan 1998. På fritiden gillar Gisela att vistas i skog och natur, plocka svamp och vara i sin trädgård. Det är Gisela som ser till att vi har färska blommor på kontoret med jämna mellanrum.

Remzi Mermer

remzi.mermer@excelencia.se

Remzi arbetar som arbetsledare och har varit i branschen sedan 2006. Han har lång erfarenhet av att vara med och starta upp och att gruppleda stora objekt. Innan han kom till städbranschen så arbetade han som elektriker i sitt hemland. På fritiden blir det mycket tid med familjen och gärna en del fotboll.

Sirje Olsson

sirje.olsson@excelencia.se

Sirje arbetar hos oss som support till vår driftavdelning. Hon hjälper våra arbetsledare och personal med utbildning och stöd ute hos våra kunder. Sirje har varit i städbranschen sedan 2003 i olika roller som gruppledare, arbetsledare samt driftchef. Innan dess var Sirje verksam inom livsmedelsbranschen både som butikschef samt kvalitetskontrollant. På fritiden gillar Sirje att vara utomhus och ses som oftast i familjens båt eller löpande i något spår. Vårruset är en favorit. Vid sidan om detta är Sirje även intresserad av människor och att fotografera.

Marge Pärnapuu

marge.parnapuu@excelencia.se

Marge arbetar som arbetsledare och har flera års erfarenhet från städbranschen. Vid sidan om detta har Marge arbetat både inom livsmedelsbranschen samt arbetat som förskollärare. På fritiden spelas en hel del tennis, men det blir även en del matlagning och diverse aktiviteter med familjen. Semestern spenderas gärna i familjens lägenhet i Turkiet.